Om Mexicogruppen

Escuela Primaria del EZLN

Mexico-gruppen blev dannet i IF i begyndelsen af 1995 og består af frivillige aktivister og medlemmer af IF, der arbejder med oplysnings- og solidaritetsarbejde først og fremmest med den zapatistiske bevægelse i Chiapas, men også andre folkelige organisationer og intitiativer andre steder i Mexico. Mexico-gruppen deltager i internationale solidaritetsnetværk, menneskerettighedskommissioner, udsendelse af fredsvagter, oplysningskampagner og meget mere for at fastholde opmærksomheden på situationen i Chiapas og zapatisternes krav om frihed, retfærdighed og demokrati.

Vil du lære spansk eller forbedre det, du allerede kan? Brænder du for at lære mere om indiansk kultur? Kunne du tænke dig at vide mere om den zapatistiske bevægelse indefra ved at bo og leve hos dem?

Så skal du tage på sprogskole i Chiapas!

Internationalt Forum arbejder sammen med to skoler i Chiapas. Som elev er du med til at støtte uddannelsen af indianske børn og unge i stedet for at betale til en traditionel, kommerciel sprogskole.

Sprogskolen i Oventik På skolen i den zaptistiske landsby Oventik har du mulighed for at modtage undervisning i spansk eller i...

  • Den mexikanske Narkokrig
  • Zapatistbevægelsen i Chiapas

STØTTEKONCERT FOR MEXICO 

Vi samler ind til ofrene for de kraftige jordskælv der ramte Mexico i september i år. Som konsekvenser af tre kraftige jordskælv der ramte Mexico, med under en uges mellemrum, har tusindvis af mennesker mistet deres...