Kalender

Taghred og Marina er begge fra Beirut, Libanon. De er aktive i PYO – Palestinian Youth Organization der er en antizionistisk/antiimperialistisk ungdomsorganisation, der både i og uden for Palæstina kæmper imod den zionistiske besættelses-  og apartheidpolitik.

Taghred og Marina vil fortælle om de palæstinensiske flygtninges økonomiske og sociale situation i flygtningelejrene i Libanon – med fokus på den palæstinensiske ungdom....

læs mere

Ħ

Møllergade 105, 5700 Svendborg

Så er det tid til årets generalforsamling. Kom glad til en snak om migrationskampagnen som vi rykker ud med til forårets og sommerens festivaler, som minimum til Havnekultur i Odense og Demokratifestival i Ollerup. Vi skal også snakke om fremtidig lokalefællesskab.

Efter generalforsamlingen går vi ud og spiser nogle pizzaer!

Her er dagsorden for generalforsamlingen:

1) Valg af dirigent og...

læs mere

Ħ

Elværket - Rosenkildestien 3, 3000 Helsingør

Vi mødes igen i IF Nordsjælland, for at planlægge videre vores markering af 50 år af israelsk besættelse af Vestbredden, som vi vil holde i juni.

Kom og vær med, der er masser at få fat i - og det bliver fedt!

Her kan du læse et rough udkast af vores projekt:

Koncept:
Vi vil gerne afholde en markering af...

læs mere

IF København afholder intro for nye aktivister, bannermaling og generalforsamling. Vi skal blandt andet høre om studieturen til Palæstina fra de aktive i IF Kbh der er netop vendt hjem, male et fedt banner som vi kan bruge til vores arrangementer, planlægge fremtidige aktiviteter og ellers bare grille og hygge!

En mere udførlig dagsorden kommer snart, men indtil videre er...

læs mere

Ħ

SUF Odense, Absalonsgade 26, 5000 Odense

Internationalt Forum Fyn og SUF Odense inviterer til et spændende møde med aktivister fra Palestianian Youth Organization.

Vi har helt ekstraordinært fået mulighed for at få besøg af Taghred og Marina, to unge palæstinensere der bor i Beirut, Libanon.

De er aktive i PYO (Palestinian Youth Organization), som er en antizionistisk/antiimperialistisk ungdomsorganisation, der både i og uden for Palæstina kæmper...

læs mere

Ħ

Makvärket, Teglværksvej 30, 4420 Regstrup

Join our three day inspirational, global activist school

Date: Friday the 19th of May to Sunday the 21st of May 2017.

How do we mobilize and organize for systemic changes? And how can we use our voices and bodies to challenge the status quo of the current system? Join us for three days of activist schooling, where we will learn...

læs mere