Kalender

Ħ

Mindeankeret, Nyhavn, København

Et af imperialismens formål er at skabe krig i verden. NATO planlægger nu at udvide det militære apparat mod øst og i Asien. Derfor deltager Internationalt Forum i protest mod NATOs topmøde i Bruxelles d. 24. maj under parolen "Protest mod NATO-topmødet". 

Kom med!

læs mere

Ħ

Elværket - Rosenkildestien 3, 3000 Helsingør

Vores markering af 50 år af israelsk besættelse af Vestbredden nærmer sig (det sker den 10. juni!), og vi skal have styr på de sidste detaljer. Så kom til et af de sidste planlægningsmøder og vær med til at skabe denne utrolig vigtig markering.

Vi mødes i køkkenet på Elværket den 26. maj kl 11.00.

læs mere

Kom og vær med til at fortælle om den israelske besættelse af Palæstina, når vi deler flyers ud og holder bod på gågaden i Helsingør!

Vi vil fortælle om besættelsen samt invitere alle de interesserede til vores markering af 50 år af besættelsen, som finder sted den 10. juni på Håndværkeren. Så kom forbi og vær til at fortælle om...

læs mere

Ħ

Onkel Dannys Plads 7, 1700 København V

 

Demos Kvindefestival 2017

Den 10. juni inviterer Demos til stor politisk kvindemusikfestival med musik, litteratur, kunst og meget mere!

 Demos har inviteret en lang række fantastiske musikere til at gøre denne dag helt speciel! Navnene på kunstnerne vil løbende blive offentliggjort på Facebook-eventet. Kvindemusikfestivalen 2017 arbejder med en bred definition af køn og kvinder, og festivalen er åben...

læs mere