Trusler på livet til IF Nordsjællands aktivister

Aktivister fra Internationalt Forum Nordsjælland blev i sidste uge udsat for en rystende oplevelse under en flyeruddeling, der opfordrede til boykot af israelske varer.

To mænd truede aktivisterne på livet, slog deres flyers ud af hænderne på dem og råbte, indtil de gik igen.

Hændelsen er endnu et bevis på den forståelse af demokrati, som apartheid-staten Israel og dens tilhængere, også her i Danmark, har.

Læs herunder et læserindlæg, som medlemmerne af gruppen har indsendt til lokalaviserne i Nordsjælland.

Og hvis du har mulighed, kom og støt op om den næste boykot aktion den 11. december kl 15.30 foran Bycentret i Helsingør.

 

 

Trusler på livet under Boykot Israel aktion på Stengade.

 

”Er du klar over, hvor mange Mossad-folk vi har i Danmark?”. (Mossad er Israel efterretningstjeneste).

Mig: ”Jeg ved, at Mossad har myrdet 27 ledende PLO-folk rundt om i Verden”

”Ja, og Mossad har øjnene på dig. Du bliver den næste, de slår ihjel.”

Mig: ”Og det synes du er ok – at jeg skal slås ihjel for at sige min mening om Israel?”

”Du er jo ikke bedre værd!”

 

Det og meget andet blev jeg og en anden Boykotaktivist mødt med under Boykotaktionen foran Bycentret fredag eftermiddag – først af én mand, som så vendte tilbage en ½ time efter med ”forstærkning”. Vi er fra Israel, sagde de 2 …. eller råbte, for de optrådte aggressivt og truende under hele forløbet.

Det gik helt galt for de israelske temperamenter, da jeg spurgte, hvordan de havde det med den apartheidlov, som det israelske parlament vedtog i juli i år, hvor kun jøder har fulde rettigheder i Israel.

Den mest aggressive af de to slog løbesedlerne ud af hånden på mig, og blev endnu mere fysisk truende, da jeg spurgte, om det var den form for demokrati, Israel står for.

Episoden er anmeldt til politiet. Hvis nogen, har taget billeder, vil det støtte anmeldelsen, for der mangler en del til signalementerne af de 2 israelere. Send gerne til info@internationaltforum.dk

Rapporter fra den israelske regering og the Rand Corporation har forudset, at den globale boykot-Israel-bevægelse, BDS, kan koste Israel milliarder af dollars. Valencia, Spaniens tredjestørste by boykotter Israel sammen med 11 andre byer i Spanien. Trondheim i Norge og norsk LO boykotter. Det samme gør adskillige universiteter og organisationer Verden over, og bevægelsen vokser hver dag. Og bevægelsen har jo åbenbart effekt.

Mossads gorillaer skal ikke fortælle os, hvad vi må mene og gøre.

Helsingør og Danmark må vise fanen mod Israels overgreb i Palæstina.

Så skru op for boykot af Israel. Ellers støtter du Israels krigsforbrydelser i Gaza, apartheidregimet, ulovlige bosættelser, den stille etniske udrensning, politiske fængslinger, overgreb mod Palæstinas børn m.m.m.

Næste boykotaktion er d. 11. december kl. 15.30 foran Bycentret. Bagefter, ca kl 17, mødes vi til en cafésnak på Café Kaiser. Vel mødt!

 

 

l
IF Hele landet