Støttefest: Folkets Haus i Aarhus

//
Folkets Haus i Aarhus

Internationalt Forum er gået sammen med Folkets Haus, og holder støttefest som en led i medlemskampagnen 2018.

Læs invitationen her:

Folkets Haus goes Aarhus!

For første gang kommer Folkets Haus til Aarhus - med et super line-up og en oplagt mulighed for at fjolle med vennerne, efter jule tam-tam.

☆ANNÆLIX☆IDA DAUGAARD☆TADOH☆WARTE:MAL☆

ANNÆLIX ~ https://www.soundcloud.com/annaelix
Ida Daugaard ~ https://www.soundcloud.com/ida-daugaard
tadoh ~
https://www.soundcloud.com/tadoh
Warte:mal ~
https://www.soundcloud.com/drwartemal

Entré 80kr

Folkets Haus er et elektronisk musik-koncept, som er vokset i Folkets Hus i København i de seneste 4 år. Med over 30 arrangementer med en masse upcoming og etablerede kunstnere, har vi måned efter måned samlet ravere og aktivister, skabt et frirum for leg, og støttet en masse seje projekter med vores overskud.

Denne omgang er aftenen organiseret i samarbejde med Internationalt Forum Aarhus, som får hjælp til deres medlemskampagne.

Til Folkets Haus er der plads til alle, der giver plads til alle. Her giver vi en fuck finger til racisme, sexisme, heterosexisme og andre former for diskrimination. Til gengæld giver vi smil og ♥ til alle, der giver smil og ♥ tilbage. Så kom og dans natten igennem, pas på hinanden, respekter andres grænser, ønsker og seksualitet.

Og så husk at vi er aktivister bag baren, og ikke ansatte. Så giv et smil og en high five, når du kan se vi har travlt ;)

Ħ

B/Huset, Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus

l
IF Aarhus