Stemmer Mod Apartheid - IF København: Boykot Israel

IF kbh

///////////////////////////// STEM MOD APARTHEID /////////////////////////////

 


Du har mulighed for at gøre en forskel, både kommunalt og internationalt, når der er kommunalvalg d.21.november.

Gennem din stemme har du indflydelse og mulighed for at opfordre dine valgte repræsentanter til at forlange en statslig og kommunal boykot af israelske varer og investeringer. Siden 2001 har et samlet palæstinensisk folk opfordret omverdenen til boykot, for at presse Israel til at overholde folkeretten og ophæve besættelsen af de palæstinensiske områder og den militære blokade af Gaza.


Folkeligt pres for boykot har flere gange resulteret i tilbagetrækningen af investeringer i ulovlige bosættelser, samt presset firmaer til at indstille deres aktiviteter og produktion i bosættelserne på Vestbredden.


Københavns kommune, og mange af dens udliciterede drifter, benytter firmaer, som tjener penge på den ulovlige besættelse af Palæstina. Et konkret eksempel er vagtfirmaet G4S. G4S tjekker dine billetter i bussen og virker ret uskyldige. Men mange af de penge firmaet tjener, kommer fra samarbejde med besættelsesmagten. Tidligere kampagner har presset G4S til at trække sig officielt, dog fortsætter de deres praksis igennem underselskaber. De har indtil for nyligt bidraget med teknisk udstyr til den ulovlige apartheidmur, som Israel har bygget rundt om Vestbredden. Idag træner et af deres underselskaber kommende israelske betjente til målrettede aktioner mod palæstinensere, eksempelvis i form af ’house raids’, hvor palæstinensiske hjem bliver gennemsøgt, og ofte ødelagt, uanmeldt og gerne midt om natten. 

HVAD KAN DU GØRE?
– Sæt din stemme på en kandidat, som aktivt vil arbejde for at Københavns kommune skal boykotte Israel.
– Tag et billede af dig selv med en tekst, som forklarer, at du stemmer mod apartheid, og del det på sociale medier med hashtags’ene:#stemmermodapartheid og #kv17. Læg det også gerne op her på eventet.
- Del eventet og inviter dine venner til at gøre det samme.


Sammen kan vi gøre en forskel!


For mere info se www.stemmermodapartheid.wordpress.com

 

 

l
IF København