Palæstina oplæg og møde i IF Nordsjælland

Dato
Free Palestine

Vil du gerne styrke det anti-imperialistiske arbejde i Helsingør? Kunne du godt tænke dig at arbejde med, blive klogere på og yde konkret solidaritet til progressive bevægelser i bl.a. Palæstina, Vest Sahara og Colombia? Eller at bekæmpe TTIP og lignende frihandelsaftaler lokalt i Nordsjælland?
Så vær med i Internationalt Forums lokalgruppe i Helsingør!

IF Nordsjælland mødes den 15. december kl 19 på Lundegade 17 i Helsingør. Her kan du møde andre IF’ere og blive introduceret til gruppens arbejde.
På programmet er der et kort oplæg om Palæstina, hvor to IF’ere vil fortælle beretninger fra den studietur til Vestbredden, IF organiserede i foråret. Efterfølgende snakker vi sammen om lokalgruppens planer for 2017, og du kommer også til at høre mere om den nye studietur til Palæstina, IF er ved at planlægge til foråret 2017, og om hvordan du kan være med.

Om IF Nordsjælland

Internationalt Forum Nordsjælland er Internationalt Forums lokalgruppe med base i Helsingør. Gruppen har eksisteret i cirka et års tid, hvor den hovedsageligt har arbejdet med Palæstina og Colombia, og er nu ved at lægge planer for aktiviteterne i 2017. Du kan være med til at præge gruppens arbejde!

Ħ

Lundegade 17, 3000 Helsingør

l
IF Nordsjælland