Oplæg om situationen i Colombia og IF intromøde i Svendborg

Dato
Bliv en del af den aktive kamp

Internationalt Forum Fyn inviterer alle de interesserede til et intromøde i Svendborg.

IF Fyn har i mange år haft en solid base i Svendborg, men på grund af fraflytning har gruppen nu brug for en ny start.

Derfor inviterer vi et oplæg om Colombia med Colombiansk aktivist Sofia Calderón, og til et opstartsmøde for gruppen. (Læs mere om oplægget for enden af eventbeskrivelsen).

Interesserer du dig for solidaritet på tværs af grænser og mellem oprør, for anti-imperialisme og anti-kapitalisme, og kunne have lyst til være med til at lave oplysnings- og konkret solidaritetsarbejde med progressive bevægelser i andre dele af verden, kan dette møde netop være noget for dig! Du behøver ikke at have arbejdet med de emner, IF beskæftiger sig med, i forvejen.

Mødet er tænkt som en fælles snak blandt alle dem, der kunne være interesseret i at være med, hvor vi sammen finder ud af om hvad der er kræfter til, hvad folk har lyst til at arbejde med og hvordan. Det er kun dig selv, der sætter rammen for hvor meget du vil engagere dig. IFs oplysningssekretær præsenterer IF, IFs arbejde og faciliterer mødet.

Vil du være med at til at lave denne aften og IF i Svendborg til en succes? Så start allerede nu! Inviter dem, du tror kunne være interesseret i at deltage - så bliver vi flere!

Har du spørgsmål? Så kontakt os enten her via eventet eller ved en mail til oplysning@internationaltforum.dk

Om oplægget:

Hvordan er situationen i Colombia efter fredsaftalen?

Vi har i Internationalt Forum Fyn fået besøg af Sofia Calderón, som er Colombianer og aktiv på den colombianske venstrefløj. Hun giver en introduktion til Colombia og baggrunden for de interne politiske, sociale og bevæbnede kampe, samt en vision for fremtiden efter fredsaftalen, som blev indgået mellem FARC og regeringen i november 2016. Bagefter vil der være tid til spørgsmål og diskussion.

Hun skriver om sig selv:
Mit navn er Sofia Calderón og jeg kommer fra Colombia. Min familie og jeg er politiske flygtninge i Argentina, fordi vi er med i en stor politisk og social bevægelse, som kæmper for menneskerettigheder, social retfærdighed, imod kapitalisme og patriarkat i vores land. Vi kunne ikke blive i landet på grund af den stærke politiske forfølgelse fra regeringen og paramilitære grupper af forskellige sociale og politiske organisationer.

Oplægsdelen af aftenen foregår på engelsk.

Ħ

Møllergade 105, 5700 Svendborg

l
IF Fyn