Om lidt er der meget mere om Mellemamerika i biblioteket i Solidaritetshuset

Mellemamerika Komiteens boghylde

Internationalt Forums bibliotek har indledt et samarbejde med Mellemamerika Komitéen (MAK) om at dele viden.

Henover sommeren og det tidlige efterår samler vi Mellemamerika Komitéens gode bøger og blade i stuen i Solidaritetshuset, så alle kan komme ind og læse med - også IFs medlemmer. I samme tur vil vi katalogisere bøgerne, så man kan se hjemmefra, om biblioteket har noget, man kan bruge.

Materialerne finder man her: http://www.librarything.com/profile/Solibibliotek…

Man vælger søgevinduet under: "Search Solibiblioteket's books", når man søger i Solibibliotekets samling. Når man står inde på listerne, vælger man det nederste søgevindue. Søgevinduet "Search site" fører til gengæld direkte ud til de millioner af materialer, som ellers er katalogiseret på Librarything, så det er en vildvej. Man kan bruge søgeord fra det sprog, som man ønsker at læse på, da de indholdsbeskrivende noter i overvejende grad er holdt i det samme sprog som bogens.

Hvis aktivister fra IF har lyst til at hjælpe med katalogiseringen eller flytningen, er I mere end velkomne. Det er nemt og man kan være med på det niveau, man orker og har lyst til. Skriv til solibiblioteket@gmail.com og hør mere.

Om Mellemamerika Komitéen

Mellemamerika Komitéen støtter aktivt kampen for social retfærdighed, selvbestemmelse og menneskerettigheder. Vi prioriterer det direkte samarbejde med politiske og folkelige bevægelser. De sidste 30 år har vi arbejdet med bondebevægelser, fagbevægelser, kvindeorganisationer og ungdomsorganisationer, der alle arbejder for at styrke det fattige flertals sociale og politiske vilkår.

Læs mere om MAK her: http://www.mellemamerika.dk/

l
Bibliotek