Møde om solidaritet med kurderne

Dato
IF Aarhus

Kurdistan Solidaritet Østjylland, Internationalt Forum Aarhus og Socialistisk Ungdomsfront Aarhus inviterer til møde om Solidaritet med Kurdistan.

Kom og mød Ibrahim Benli onsdag den 13. december kl. 18 i Mindegade 10. Alle er velkomne. Der er fri entre. Dørene åbnes kl. 17.00 og der vil være mulighed for at tilmelde sig billig aftensmad kl. 17.30 inden oplægget starter kl. 18. Der serveres også gratis kaffe og te til mødet. og brød. Og efter oplæg og debat vil det være muligt at blive hængende og købe en øl og få en snak. Mødet slutter cirka kl. 20.

Kurderne er den største befolkningsgruppe i verden uden eget land. De er fordelt på Tyrkiet, Iran, Irak og Syrien, hvor de i årtier er blevet undertrykt og nægtet basale demokratiske rettigheder. I Irak og Syrien er det lykkedes at skabe kurdiske selvstyreområder, men disse er under voldsomt pres af bl.a. Islamisk stat. På mødet vil Ibrahim Benli, som er chefredaktør for den dansk-kurdiske avis "Nudem.dk" og aktiv i Enhedslistens Kurdistan Solidaritet gruppe, fortælle om baggrunden for kurdernes kamp, og den aktuelle situation for kurderne. Efter oplægget vil der være mulighed for spørgsmål og fri debat.

Vi ses!

Ħ

Mindegade 10, 8000 Aarhus C

l
IF Aarhus