Landsmøde 2016

Dato
Fra oprør til fred

Internationalt Forums landsmøde - Den 19. og 20. november 2016 - Folkets Hus, Stengade 50, 2200 København N

Årets landsmøde bliver en godtepose af spændende diskussioner og udvekslinger med internationalister fra hele landet! Vi har valgt temaet fredsprocesser som en rød tråd gennem landsmødet.

Fredsaftalen i Colombia troede alle var i hus, men efter folkeafstemningen i starten af oktober er den colombianske fredsproces atter kastet op i luften. Samtidig ser fredsforhandlingerne mellem oprørere og regering i Filippinerne mere lovende ud, end det har gjort de seneste årtier.

Vi har inviteret repræsentanter fra de to lande til at berige os med erfaringer, håb og bekymringer fra de aktuelle fredsforhandlinger, samt diskutere strategier for social retfærdighed og revolution - guerillakamp over for fredelig kamp. Fra NDFP og den filippinske forhandlingsdelegation gæster Asterio Palima landsmødet. Fra Colombia har vi inviteret Cristian Raúl Delgado, menneskeretsansvarlig i den sociale bevægelse Marcha Patriótica..

Derudover byder landsmødet på en spændende dagsorden præget af diskussion og udvikling af IF organisatorisk og politisk. Det hele er krydret med gode input fra IFere og vores venner: Glæd dig bl.a. til filippinsk danseopvisning og filippinsk middag lørdag aften, DJ José & Kipanga, lækker vegansk mad v/ SUF, palæstinsiske øl fra Taybeh og udstillingen Obliterated Families fra Gaza.

Praktisk

Landsmødet finder sted i Folkets hus på Nørrebro. Vi starter lørdag omkring kl. 11.30 og slutter søndag kl. 16.00. Der gives rejserefusion for IFere der kommer udenbys fra og vi hjælper gerne med solidarisk overnatning hos københavnske IFere. Tilmelding sker på info@internationaltforum.dk, hvor du også kan skrive om du har brug for hjælp til overnatning eller har særlige behov ift. maden.

De som ikke har mulighed for at deltage i hele weekendens program, er alligevel velkommen, men skal ved tilmelding meddele hvornår de kommer af hensyn til køkkenet. Vi håber, at rigtig mange kan være med lørdag aften, da de vigtigste snakke jo som bekendt sker uden for dagsordenen!

Frister for landsmødet

Med denne invitation sender vi foruden dagsorden og årsberetning 2016, også aktivitetsplan 2017. Har du ændringsforslag til sidstnævnte, eller andre forslag der skal tages op på landsmødet er frist for at indsende til landskontoret den 5. november. Samme dag er der frist for tilmelding til landsmødet, og kort herefter vil de tilmeldte modtage et samlet landsmødekompendium.

l
IF Hele landet