Klima & Popcorn viser dokumentaren "This Changes Everything"

Dato
Foto: People's Climate March

Lærerig hygge med UngEnergi og Internationalt Forum den 12. juni kl 13-16 på Dokk1 i Aarhus

Debatoplægget inden filmen er lavet i samarbejde med Internationalt Forum, som er en solidaritetsorganisation, der støtter de folkelige kræfter, som kæmper mod undertrykkelse og udbytning over alt i verden. En af IF’s samarbejdspartnere er Klimakollektivet, der er en gruppe der arbejder sammen for at konfrontere de underliggende årsager til klimaforandringerne – både ved hjælp af ord og handlinger.

Denne gang vises filmen "This Changes Everything" fra 2015 instrueret af Naomi Klein og Awi Lewis.

Klimakrisen er ikke bare vor tids største og mest presserende udfordring. Den er også den største mulighed vi nogensinde har haft for at ændre verden. Idéen bag Naomi Kleins nye, internationale bestseller er ikke bare virkelig god, den er også den første af mange. Og den understøttes af en verdensomrejse langs klimaforandringernes frontlinie, fra det vestlige Canada over det sydlige Indien til det østlige Kina. ’No Logo’-forfatteren Klein er den væsentligste stemme i den handlingsorienterede, moderne aktivisme og beviser ikke blot, at tiden er inde til forandring - hun demonstrerer også hvordan. En film, alle bør se.

Filmen følger en håbefuld og undrende miljøforkæmper, der er på en chokerende, dog humoristisk, rejse i søgen efter svar på vores planets forfald.

KliPo står for Klima & Popcorn og har indtil nu været et månedligt arrangement, der er blevet afholdt internt blandt UngEnergis medlemmer. Arrangementet starter med et debatoplæg, herefter vises en relevant dokumentar, spandevis af popcorn bliver delt, og efterfølgende diskuteres dokumentarens pointer. Arrangementet er en god mulighed for lærerig hygge med UngEnergi.

Arrangementet er gratis, som dog kræver tilmelding. Filmen vises i Lille sal.

Læs mere om UngEnergi: https://www.facebook.com/UngEnergi/... Læs mere om Internationalt Forum: https://www.facebook.com/Internatio... Se eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/279...

l
IF Aarhus