To events om Palæstina i Odense

Dato
The Wanted 18

IF København var i dette forår på studietur til Palæstina. I den forbindelse kommer to af deltagerne forbi Odense, for at berette om situationen i landet. Oplægget kommer blandt andet til at handle om bosættelser, flygtninge, ret til bevæglighed og adgang til ressourcer. Det er både en mulighed for at få en introduktion til situationen i landet samt et indblik i, hvordan dagligdagen ser ud i dag.

Vi viser filmen fra Palæstina, The Wanted 18. Det er en humoristisk animeret dokumentar, der indfører i hverdagen i det besatte Palæstina. Ved at fortælle historien om 18 køer der måtte 'gå under jorden' fordi de var eftersøgt og forfulgt af det israelske militær beretter filmen om den tragiske og absurde situation i Palæstina.

Oplægget og den følgende filmaftenen er også ment som indledende snak og opstart for Internationalt Forums lokalgruppe i Odense, som arbejder med internationalt solidaritetsarbejde og arrangerer events, oplæg, demonstrationer og meget mere. Derfor, vil vi efter oplægget/filmen, have en snak om muligheder for at starte denne slags arbejde og tale om konkrete projekter, man kunne arbejde på.

Oplægget er den 30/11/16 kl 19-21

Filmen er den 14/12/16 kl 19-21

Begge gange finder sted i Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C i lokalet på 4. sal - se efter plakat ved receptionen.

Interesseret? Så tag en ven under armen og kom forbi!

Ħ

Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C

l
IF Fyn