Bogreception - Irene Clausens bog ”PFLP & Palæstina”

//
Irene

Bogreception lørdag den 25. august i Solidaritetshuset, Nørrebro

I anledning af Internationalt Forums udgivelse af Irene Clausens bog ”PFLP & Palæstina”  (433 sider, layout og tryk: Regnbue Tryk) inviteres I til festlig komsammen i Solidaritetshuset, Griffenfeldsgade 41, 2200 Nørrebro, lørdag den 25. august kl. 14-17.30.

Der serveres lidt at drikke og palæstinensiske lækkerier. Kl. 15 og kl. 16.30 vil Irene holde en lille tale om bogen og dens tilblivelse. Bogen kan købes til intro-pris 150 kr. (normalpris 200 kr.). Betaling med Mobile Pay eller kontant.

Velkommen! Vi glæder os meget til at se jer!

Irene & IF

PS: Bogen kan herefter købes i butikken i Solidaritetshuset (åbent hverdage 13-17), bestilles på info@internationaltforum.dk eller på tlf. 26476598

Fra bagsideteksten:

”PFLP & Palæstina” er en bog om Palæstinas historie gennem de seneste 100 år og om PFLP’s første 50 år. Bogen beskriver den palæstinensiske modstandskamp i lyset af den zionistiske kolonisering af Palæstina. De vigtigste historiske begivenheder beskrives. Ind imellem bringes beretninger fra PFLP’s kongresser. I en række temaartikler behandles spørgsmålene: kvindekamp og faglig kamp under besættelse, palæstinensernes ret til tilbagevenden og modstandsformer og terrorspørgsmålet. Til sidst i bogen bringes en række interviews med PFLP-aktivister, som tydeliggør PFLP’s aktuelle politik, eksempelvis holdningen til en en-stats- versus en to-statsløsning, Oslo-aftalen, NGO’erne og samarbejdet med jøder og islamister.     

Ħ

Griffenfeldsgade 41, 2200 København