Aarhus V: Open Shuhada Street

Dato

Nu kommer Open Shuhada Street kampagnen igen til Danmark! Derfor inviterer vi til Palæstina Aften i Foreningernes Hus i Gellerupparken den 22. februar i Foreningernes Hus i samarbejde med Palæstina Madklub og Jafra danserne.

Shuhada Street ligger i Hebron på den besatte Vestbred i Palæstina. Engang var den byens handelsgade, men for 21 år siden lukkede israelsk militær de palæstinensiske butikker, og siden har der været adgang forbudt for palæstinensere.

Gaden er et symbol på den israelske stats apartheidpolitik. Målet med den internationale kampagne er at få genåbnet. Shuhada Street og resten af den gamle bydel og stoppe forskelsbehandlingen, adskillelsen og besættelsen i Hebron, på Vestbreden og i hele Palæstina.

Kampagnen er startet og ledet af Youth Against Settlement i Hebron og en af de lokale unge palæstinensere Hijazi, som er i Danmark med kampagnen kommer og fortæller om, hvordan det er at vokse op i et besat land og hvad vi kan gøre for at kæmpe imod Israels besættelse og de ulovlige bosættelser.

Program:
18.30 Palæstina Madklub, palæstinensisk mad
19.15 Velkomst, Anne Hegelund, Palæstina Aktion
19.20 Optræden: Jafra, palæstinensisk folkedans
19.30 Oplæg: Hijazi, Youth Against Settlement

Ħ

Foreningernes Hus, Gudrunsvej 10A, 8220 Brabrand

l
IF Aarhus