IF bod til Folkets Haus #32

//
Folkets Haus #32

Så er vi klar til december måneds lune omgang af Folkets Haus.

Konceptet er som det plejer, vi er tilbage i vores gamle rammer i Folkets Hus og er klar med dejlig vegansk folkekøkken allerede kl 19, hvor den elektroniske lækkerhed også starter.

Aftenens elektroniske guld består af:
JOSKI https://soundcloud.com/joski_cph
Aja Gulris https://soundcloud.com/ajagulris
Asbjørn
Asakat the Spider https://soundcloud.com/iself101

I denne omgang samarbejder vi med Free The Soil og Klimakollektivet, som får hele aftenens overskud med hjem til deres vigtige politiske klimaarbejde.

Free The Soil er en ny international kampagne, der sætter fokus på de farlige virkninger, det industrielle landbrug har på klimaet. Det er muligt at blive klogere på kampagnen og involvere sig, der er blandt andet en stor aktion mod det industrielle landbrug næste sommer og du kan følge med i det hele på hjemmesiden freethesoil.org eller på facebook https://www.facebook.com/freethesoil/

Det vil derfor også være muligt at støtte Free the soil kampagnen ved at købe flot merchandise denne aften.

Internationalt Forum vil også være til stede med en bod, så det vil være muligt at melde sig ind i organisationen.
..................................................................................

Folkets Haus er Folkets Cafés elektroniske lounge og fælles forfest, med dejlig elektronisk musik (Slow house, Deep House, Tech House, mm) og god stemning. Så hvorfor varme op til din fredag aften derhjemme alene - når vi kan være sammen om det?

Til Folkets Haus er der plads til alle, der giver plads til alle. Her giver vi en fuck finger til racisme, sexisme, heterosexisme og andre former for diskrimination. Til gengæld giver vi smil og ♥ til alle, der giver smil og ♥ tilbage. Så kom og dans natten igennem, pas på hinanden, respekter andres grænser, ønsker og seksualitet.

Og så husk at vi er aktivister bag baren, og ikke ansatte. Så giv et smil og en high five, når du kan se vi har travlt ;)

Ħ

Folkets Hus, Stengade 50, 2200 Kbh N

l
IF København