Solidaritet med Palæstina!

//
Solidaritet med Palæstina

På den internationale dag for solidaritet med palæstinenserne inviterer Internationalt Forum, Palæstina Aktion og Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening alle andre Palæstina initiativer, aktivister og interesserede til dialog møde om hvordan vi bedst støtter den palæstinensiske sag fra Århus af.

Kl. 18 serverer Malek fra Falafel Madklub lækker palæstinensisk aftensmad til solidaritetspris og vi hygger og lærer hinanden lidt at kende inden vi kl. 18.45 får en status på situationen i Palæstina netop nu af Wallid fra Dansk-Palæstinensk Venskabsforening.

Kl. 19. lægger Anne fra Internationalt Forum op til debat om solidaritetsarbejdet. Hun sidder også i panelet for Palæstina Aktion, sammen med Mark fra Stop Israelsk Apartheid, Israa fra Palyouth, og Jeanette fra Palæstina Fredsvagter. De vil fortælle om hvordan de laver solidaritetsarbejde med Palæstina på forskellige måder, og lægge op til debat med alle andre der dukker op om muligheder for mere samarbejde på tværs og flere, større, bedre, og måske også fælles aktiviteter i Århus i fremtiden, som faktisk virker og gør en forskel for det palæstinensiske folk. Måske slutter vi af med gruppearbejde om konkrete aktions eller kampagneidéer, hvis der er stemning for det.

Vi glæder os til at se jer!

OBS: Fedt at så mange er interesserede! Hvis I vil spise med på torsdag, så skal i tilmelde jer mad senest imorgen onsdag kl. 18:30 til falafelmadklub@gmail.com

 

Arrangementet er organiseret i samarbejde med Palæstina Aktion, MS Aarhus, Palæstina Fredsvagter og Stop Israelsk Apartheid - SIA

Ħ

Ungdomskulturhuset - UKH, Knudrisgade 5, 8000 Aarhus

l
IF Aarhus