Info-aften om Ende Gelände 2018

//
Ende Gelände

Kom og hør mere om dette års Ende Gelände aktion ved Hambacher Forst! Hvad skal der ske? Og hvordan kommer du med bussen?

Bevar skoven, behold kullet i undergrunden og vær med til at styre kursen væk fra klimakatastrofe! Ende Gelände-aktionerne har siden 2015 sat fokus på at stoppe Europas og Verdens kulafhængighed. Kul er det mest CO2-udledende fossile brændsel, og oven idet er både produktion, transport og afbrænding direkte sundhedsskadeligt på lokalt plan. Vi må sørge for at holde fossile brændsler i jorden, hvor de hører til. Det gør vi gennem en række civilulydige, demokratisk planlagte og udførte masseaktioner, hvis mål har er at stoppe minedriften.

Næste Ende Gelände kommer til at gå efter Hambacher-minen, så hvis du vil være en del af årets største masseaktion, lære klimaaktivister fra hele verden at kende og være fælles om at stoppe klimaforandring, så tag med!

Aktionen ligger fra d. 25-29 oktober, de præcise afgangstider vil komme senere. Der vil være afgang fra København og mulighed for opsamling i Fredericia.

Læs mere på www.ende-gelaende.org og www.aktivisme.info hvor du også kan tilmelde dig bussen

Hambi bleibt! One struggle - One fight!

Ħ

Møllergade 105, Svendborg

l
IF Fyn