IF Sjælland og Klimakollektivet inviterer til Klimaaktionsværksted

Dato
Klima

Kom til en hel weekend med klimaaktionsværksted på Makvärket d. 16-18 marts!

Aktionsværkstedet er arrangeret af KlimaKollektivet og Internationalt Forum Sjælland og formålet med weekenden er at dele erfaringer med at lave aktioner og kampagner og skabe et rum for nye samarbejder på tværs af grupper og geografiske placeringer.

Weekendens fokus vil være civil ulydighedsaktioner og direkte aktion, såsom Ende Gelände, Code Rood og Klimakollektivets aktioner i Aabenraa og Aalborg. Vi vil gennem hele weekenden arbejde med aktionsplanlægning fra start til slut og arbejde i grupper med forskellige elementer i planlægningen af en konkret aktion, såsom presse, scouting, logistik og kommunikation m.m.

Weekenden er både for enkeltpersoner som er interesserede i at lave klimaaktioner og evt starte en klimaaktionsgruppe op og for eksisterende grupper, som gerne vil have nogle flere værktøjer og ideer til planlægning af effektive aktioner og kampagner.

Det er ikke vigtigt om du har planlagt eller deltaget i klimaaktioner før, det vigtige er at du har lyst til at gøre det i fremtiden.

Vi vil i weekenden tage udgangspunkt i den nyopstartede kampagne FREE THE SOIL, som KlimaKollektivet er en del af. Kampagnen har til formål at sætte fokus på den kæmpe rolle det industrielle landbrug spiller i forhold til klimakrisen og arbejder hen imod en masseaktion et sted i Europa i sommeren 2019 mod nogle af nøgleaktørene i det industrielle landbrugssystem. Du kan læse mere om kampagnen på freethesoil.org


Hvis du gerne vil deltage skal du sende en mail til climatecollective@gmail.com senest d. 9 marts.

Vi har fundraiset penge til leje af Makvärket, men der vil også være noget deltagerbetaling for mad og drikke. Hvis du ikke har mulighed for at betale, kan vi finde en anden løsning.

Sproget vil både være dansk og engelsk

Arrangør: IF Sjælland og KlimaKollektivet

Ħ

Makvärket Teglværksvej 30, 4420 Regstrup, Vestsjalland, Denmark

l
IF Sjælland