Oplæg om situationen i Colombia i anleding af Makvärkets fællesspisning

Dato
Freden er vores

Internationalt Forum Sjælland inviterer til oplæg om Colombia og til en hyggelig aften på Makvärket.

IF har fået besøg af colombiansk aktivist Sofía Calderón, som vil holde oplæg om situationen i Colombia efter fredsaftalen.

Oplægget sker i anledning af Makvärkets fællesspisning fredag den 2. marts. Du kan læse mere om fællesspisning på Facebook eventet: https://www.facebook.com/events/1793440534049562/

Der er mad kl 19, og oplægget efter vi har spist.

Hvordan er situationen i Colombia efter fredsaftalen?

 

Om oplægget:

Vi har i Internationalt Forum Sjælland fået besøg af Sofia Calderón, som er Colombianer og aktiv på den colombianske venstrefløj. Hun giver en introduktion til Colombia og baggrunden for de interne politiske, sociale og bevæbnede kampe, samt en vision for fremtiden efter fredsaftalen, som blev indgået mellem FARC og regeringen i november 2016. Bagefter vil der være tid til spørgsmål og diskussion.

Hun skriver om sig selv:
Mit navn er Sofia Calderón og jeg kommer fra Colombia. Min familie og jeg er politiske flygtninge i Argentina, fordi vi er med i en stor politisk og social bevægelse, som kæmper for menneskerettigheder, social retfærdighed, imod kapitalisme og patriarkat i vores land. Vi kunne ikke blive i landet på grund af den stærke politiske forfølgelse fra regeringen og paramilitære grupper af forskellige sociale og politiske organisationer.

Oplægget foregår på engelsk.

Ħ

Makvärket, Teglværksvej 30, 4420 Regstrup

l
IF Sjælland