IF Sjælland

Internationalt Forums lokalgruppe på Sjælland har til huse på miljø- og kulturkollektivet Makvärket

Internationalt Forums lokalgruppe på Sjælland har til huse på miljø- og kulturkollektivet Makvärket (se foto), der ligger i Knabstrup, mellem Holbæk og Kalundborg. Det er lokaler fulde af muligheder, hvor vi bl.a. har holdt en række visninger af klima-film og diskuteret hvordan vi bekæmper klimaforandringer og kapitalisme! Vi har holdt seminar om feminismer internationalt, og et brag af en teaterforestilling fra El Alto i Bolivia med Teatro Trono. 

Udover aktiviteterne i Knabstrup, har vi samarbejde med Jyderup Højskole hvor vi har arrangeret en række møder med internationale gæster.

Gruppen har i 2016 skiftet navn fra IF Vestsjælland til IF Sjælland, da vi har udviddet lokalgruppen til også at tælle resten af regionen, for at inkludere de aktiviteter, der bl.a. foregår i Næstved, der fokuserer især på migrationer og migranternes rettigheder. Fremover vil vi også lave møder, aktioner og arrangementer dér! Følg med på hjemmesiden i up-coming events.

info@internationaltforum.dk
//

Som følge af beslutningen taget af den ekstraordinære generalforsamling den 29. januar 2019 (se vedhæftet fil), indkaldes hermed til en yderligere generalforsamling den 4. marts 2019, kl 16 på Makvärket, Teglværksvej 30, 4420 Regstrup.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent og...


//

Som besluttet til medlemsmødet den 16. december 2018, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i IF Sjælland.

Dagsorden:

1. Valg af referent og dirigent

2. Godkendelse af landsorganisationens regnskab for 2018

3. Opløsning af IF Sjælland

4. EVT

 

I henhold...