IF Sjælland

Internationalt Forums lokalgruppe på Sjælland har til huse på miljø- og kulturkollektivet Makvärket

Internationalt Forums lokalgruppe på Sjælland har til huse på miljø- og kulturkollektivet Makvärket (se foto), der ligger i Knabstrup, mellem Holbæk og Kalundborg. Det er lokaler fulde af muligheder, hvor vi bl.a. har holdt en række visninger af klima-film og diskuteret hvordan vi bekæmper klimaforandringer og kapitalisme! Vi har holdt seminar om feminismer internationalt, og et brag af en teaterforestilling fra El Alto i Bolivia med Teatro Trono. 

Udover aktiviteterne i Knabstrup, har vi samarbejde med Jyderup Højskole hvor vi har arrangeret en række møder med internationale gæster.

Gruppen har i 2016 skiftet navn fra IF Vestsjælland til IF Sjælland, da vi har udviddet lokalgruppen til også at tælle resten af regionen, for at inkludere de aktiviteter, der bl.a. foregår i Næstved, der fokuserer især på migrationer og migranternes rettigheder. Fremover vil vi også lave møder, aktioner og arrangementer dér! Følg med på hjemmesiden i up-coming events.

info@internationaltforum.dk
//

Som besluttet til medlemsmødet den 16. december 2018, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i IF Sjælland.

Dagsorden:

1. Valg af referent og dirigent

2. Godkendelse af landsorganisationens regnskab for 2018

3. Opløsning af IF Sjælland

4. EVT

 

I henhold...


//

TILMELDING OG FULDT PROGRAM HER/REGISTRATION AND FULL PROGRAM HERE: https://noah.dk/kalender/septemberskole-en-anden-globalisering-er-mulig

(English below)

Vil du heller ikke vælge mellem Trumps verden eller en verden kontrolleret af Goldman Sachs og Monsanto? Vil du i stedet arbejde for en retfærdig og bæredygtig verden?...