Leder: Dit drømmeblad

Hvordan ser dit drømme GAIA ud? Hvad er fokus? Skal der være flere reportager, anmeldelser eller interviews? Flere billeder og illustrationer? Er analyserne langhårede eller letfordøjelige? Er der et specielt tema? Eller er det noget helt nyt, der skal til, for at gøre det GAIA du sidder med i hånden, endnu bedre?

I redaktionen vil vi hele tiden gerne udvikle GAIA, så artikler og analyser bliver mere spændende, vedkommende, debatskabende og oplysende. Vi ønsker at GAIA er et blad med tyngde, kvalitet, seriøsitet og relevans. Et blad man vender tilbage til for at hente viden og debatter, som er svære at finde andre steder. Derfor fokuserer redaktionen lige nu på at udvikle GAIA’s indhold og form og lancering af nyt layout. I denne proces har vi brug for din hjælp.

Det første nummer af GAIA udkom for snart 20 år siden, og næste blad er GAIA nummer 70. Skiftende redaktioner har gennem tiden skrevet, redigeret og layoutet det blad, som udgør International Forums medlemsblad og som formidler organisationens arbejde. Men GAIA har også altid været andet og mere end det. GAIA formidler og debatterer de diskussioner og kampe, der foregår både internationalt og nationalt – globalt og lokalt. GAIA henvender sig til alle med interesse for sociale konflikter i et internationalt perspektiv, geopolitiske analyser og solidaritetsarbejde.

For at få inputs til arbejdet med at gøre GAIA endnu bedre, sender vi stafetten videre til dig og alle andre læsere. Vi har lavet et online spørgeskema, som vi håber så mange læsere som muligt vil svare på. Det tager kun 5 minutter, og så trækker vi lod blandt besvarelserne om en flaske Cuba Rom!

På forhånd tak for jeres hjælp!

/Redaktionen

Deltag i undersøgelsen på internationaltforum.dk