IF Fyn

//
Ħ

Møllergade 105, Svendborg

Som følge af beslutningen til ekstraordinær generalforsamling den 28. januar 2019 (se vedhæftet fil), indkaldes hermed til en yderligere generalforsamling den 25. februar 2019, kl 20.15 på Møllergade 105, Svendborg.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent og referent

2. Opløsning af IF Fyn

3. Evt

 

Vel mødt!


//
Ħ

Møllergade 105, Svendborg

Som besluttet til medlemsmødet den 7. januar 2019, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i IF Fyn.

Dagsorden:

1. Valg af referent og dirigent

2. Godkendelse af landsorganisationens regnskab for 2018

3. Opløsning af IF Fyn

4. EVT

 

I henhold til IF Fyns vedtægter, skal 2/3 af de fremmødte være enige i, at opløse foreningen. Sker dette, skal der indkaldes...


//
Ħ

Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C

Vi mødes for at snakke om planer for 2019.


//
Ħ

Odense

IF Fyn organiserer et solidaritetsbod til SUF aktivitetsmøde i Odense, lørdag den 23. november.

Join os, og vær med til at fortælle SUF'erne om vores arbejde, hverve nye medlemmer, bygge alliancer, snakke politik og sælge butikkens solidaritetsvarer.


//
Ħ

Møllergade 105, Svendborg

Kom og hør mere om dette års Ende Gelände aktion ved Hambacher Forst! Hvad skal der ske? Og hvordan kommer du med bussen?

Bevar skoven, behold kullet i undergrunden og vær med til at styre kursen væk fra klimakatastrofe! Ende Gelände-aktionerne har siden 2015 sat fokus på at stoppe Europas og Verdens kulafhængighed. Kul er det mest CO2-udledende fossile brændsel,...


//
Ħ

Møllergade 105, Svendborg

IF Fyn inviterer til planlægningsmøde den 11. september kl 19, i lokalerne på Møllergade 105, Svendborg.

Efter en succesfuld arrangement på Svendborg Bibliotek i august, hvor vi fik besøg af forfattere og aktivister Mads Ananda Lodahl og Nikolaj Tange Lange, skal vi til at planlægge vores aktiviteter for resten af efteråret.

Kom forbi og vær med til at præge gruppen!


//
Ħ

Møllergade 105, 5700 Svendborg

IF Fyn inviterer til medlemsmøde, med henblik på at planlægge arrangementet den 29. august.

I slutning af August arrangerer IF Fyn i samarbejde med Svendborg Bibliotek en aften med queer forfattere Mads Ananda Lodahl og Nikolaj Tange Lange.

Til mødet vil vi blive enige om formatet på aftenen, fokus, osv

Vel mødt!


//
Ħ

Svendborg Bibliotek, Svinget 1, 5700 Svendborg

IF Fyn har, i samarbejde med Svendborg Bibliotek, inviteret queer forfattere Mads Ananda Lodahl og Nikolaj Tange Lange til at præsentere deres bøger, læse uddrag og snakke om queer teori anno 2018.

Mads Ananda Lodahl står bag ”Upassende Opførsel”, som er en samling af korte og lange tekster om queer teori, køn, seksualitet, med mere.

Nikolaj Tange Lange har udgivet...


//
Ħ

Møllergade 105, 5700 Svendborg

Fredag d. 29 juni inviterer Internationalt Forum Fyn alle interesserede til fredagscafe, foredrag og debataften i Enhedslisten Svendborgs lokaler.

Med udgangspunkt i sit netop afsluttet speciale, vil Mathias Faigh Larsen fra IF Fyn holde et foredrag om forholdet mellem byformen og livs-formen og vil i sammenhæng med dette foredrag præsentere problemet ud fra et specifikt anti-imperialistisk synspunkt .

Efter foredrag...


//
Ħ

Møllergade 105, 5700 Svendborg

IF Fyn inviterer hermed til den årlige generalforsamling, hvor vi skal beslutte en række punkter med betydning for driften af lokalafdelingen det næste år. Vi ses d. 2. maj kl 19 i lokalerne på Møllergade 105, 5700 Svendborg.

Dagsordenen ser ud som følger:
1)      Valg af dirigent og referent
2)      Årsberetning samt godkendelse heraf
3)     ...