IF Aarhus

//
Ħ

UKH, Knudrisgade 5, 8000 Aarhus, Denmark

Internationalt Forum Aarhus inviterer til den første Solidaritetscafé!

 

Konceptet for Solidaritetscaféen er, at vi sammen ser en film, hører en podcast eller læser en tekst og sammen diskuterer indholdet i rolige og behagelige rammer over en kop kaffe eller te. Her er alle velkomne, det hele er gratis og deltagelse kræver ingen erfaring med IF eller politisk arbejde.
Vi...


//
Ħ

Ungdomskulturhuset - UKH, Knudrisgade 5, 8000 Aarhus

Kom og bliv aktiv i IF Aarhus!

Vi samler os for første gang i 2019 og diskuterer om gruppens fremtid.


//
Ħ

B/Huset, Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus

Internationalt Forum er gået sammen med Folkets Haus, og holder støttefest som en led i medlemskampagnen 2018.

Læs invitationen her:

Folkets Haus goes Aarhus!

For første gang kommer Folkets Haus til Aarhus - med et super line-up og en oplagt mulighed for at fjolle med vennerne, efter jule tam-tam.

☆ANNÆLIX☆IDA DAUGAARD☆TADOH☆WARTE:MAL☆

ANNÆLIX ~ https://www.soundcloud.com/annaelix
Ida Daugaard ~ https://www.soundcloud.com/ida-daugaard...


//
Ħ

Ungdomskulturhuset - UKH, Knudrisgade 5, 8000 Aarhus

På den internationale dag for solidaritet med palæstinenserne inviterer Internationalt Forum, Palæstina Aktion og Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening alle andre Palæstina initiativer, aktivister og interesserede til dialog møde om hvordan vi bedst støtter den palæstinensiske sag fra Århus af.

Kl. 18 serverer Malek fra Falafel Madklub lækker palæstinensisk aftensmad til solidaritetspris og vi hygger og lærer hinanden lidt at kende inden vi...


//
Ħ

Mindegade 10, 8000 Aarhus

Internationalt Forum Aarhus inviterer til en aften med beretninger fra Hambacher Forst.

En dansk aktivist, der lige er vendt tilbage fra Hambacher, og som snart skal af sted igen, vil fortælle om situationen i skoven, om bevægelsen for at beskytte den og om hvordan, man kan vise sin solidaritet, når man bor i Danmark.

Hambacher Forst er den ældste urskov...


//
Ħ

Fairbar, Nørre Allé 66, 8000 Aarhus

Kom og hør mere om dette års Ende Gelände aktion ved Hambacher Forst! Hvad skal der ske? Og hvordan kommer du med bussen?

Bevar skoven, behold kullet i undergrunden og vær med til at styre kursen væk fra klimakatastrofe! Ende Gelände-aktionerne har siden 2015 sat fokus på at stoppe Europas og Verdens kulafhængighed. Kul er det mest CO2-udledende fossile brændsel,...


//
Ħ

UKH - Knudrisgade 5, 8000 Aarhus

---------------------| ENGLISH BELOW |---------------------

Den 28. august vil hundredvis af klimaaktivister forsøge at blokere Europas største gasfelt, i Groningen i Holland! Og du er inviteret! Kampagnen 'CODE ROOD' (hollandsk for 'Rød Alarm') er er en del af en større klimabevægelse, der organiserer masseaktioner af civil ulydighed, imod fossile brændstoffer og for klimaretfærdighed.

Vær med, når klimaaktivisten Rune Popp fortæller mere...


//
Ħ

Dokk1 Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus, Denmark

Fortællinger fra verden afslutter sæsonen med en beretning om udfordringerne ved at være transperson i henholdsvis Irak og Danmark. Vi viser dokumentaren "Qamar", som er instrueret af Ida Marie Gedbjerg. 

Den irakiske transkvinde, Qamar, drømmer om at transitionere i Danmark. Under det irakiske styre giver Saddam Hussein personligt Qamar et løfte om et kønsskifte, men Irakkrigen sætter en stopper for...


//
Ħ

Ungdomskulturhuset - UKH, Knudrisgade 5, 8000 Aarhus, Denmark

Hvad får en dansk idealistisk sønderjyde til at drage mod Rojava Kurdistan og kæmpe side om side med kurdiske YPG og YPJ styrker? Hvordan skal vi forstå den kurdiske frihedskamp i Syrien og hvad er udsigterne for landet som helhed?

Internationalt Forum Aarhus inviterer alle interesserede til en aften med beretning og drøftelse - med Tommy Mørck som fortæller!

Tommy...


Ħ

Knudrisgade , 8000 Aarhus

INTERNATIONALT FORUM ÅRHUS: INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING!


Internationalt Forum indkalder til vores årlige generalforsamling, tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 17, i vores lokaler i Ungdomskulturhuset (UKH) på Knudrisgade 5 i Aarhus!

Om du allerede er medlem af Internationalt Forum, eller blot er interesseret i vores internationale solidaritetsarbejde, så kom forbi!

Dagsorden:
1)      Valg af dirigent og referent
2) ...