Lær spansk og mayasprog med zapatisterne

Foto fra Zapatisternes Internationale Kvindemøde Marts 2018 (taget af en af Mexicogruppen IF's aktivister)

Vil du lære spansk eller forbedre det, du allerede kan? Brænder du for at lære mere om kultur og sprog hos de oprindelige folk? Kunne du tænke dig at vide mere om den Zapatistiske bevægelse indefra ved at bo og leve med dem?

Så skal du tage på sprogskole i Chiapas!

Internationalt Forum arbejder sammen med to skoler i Chiapas. Som elev er du med til at støtte uddannelsen af lokale børn og unge i stedet for at betale til en traditionel, kommerciel sprogskole.

Læs mere...

Sprogskolen i Oventik

På skolen i den Zapatistiske landsby Oventik har du mulighed for at modtage undervisning i spansk eller i mayasproget tsotsil. Du kommer til at bo på skolen i det zapatistiske højland, og udover sprogundervisningen vil du få en unik indføring i hvad zapatismen går ud på. Læs mere her.

Det koster 2166 DKK om ugen, hvilket inkluderer kost, logi og undervisning. Beløbet betales til skolen derovre. Ved ankomst til Oventik vil du blive bedt om at indlevere et brev, hvor der står hvor længe du vil bede om tilladelse til at opholde dig. Det brev kan vi underskrive for dig.

Sprogskolen i San Cristóbal

Har du ikke tid til eller mod på et ophold i en landsby, kan du gå på sprogskole i byen San Cristóbal de Las Casas. Her har du mulighed for at lære spansk samt de lokale mayasprog tsotsil og tzeltal. Læs mere her.

Prisen er 2500 pesos (ca. 850 DKK) og inkluderer ikke kost og logi, men undervisning.

Lyder sprogskolerne som noget for dig, hører vi gerne fra dig: mexico@internationalforum.dk