Om Solidaritetsbutikken

Solidaritetsbutikken

I IF’s butik i København findes alle vore materialer - foldere, baggrundsmateriale, plakater mm. Du kan købe lækre t-shirts, bøger fra hele verden og solidaritetsvarer som kaffe fra zapatisterne i Mexico og olivenolie fra Palæstina. Du er altid velkommen til at komme forbi, få en kop kaffe, stille spørgsmål eller bladre i et tidsskrift. 

Find butikken på Griffenfeldsgade 41, 2200 København N.

Butikken har åbent alle hverdage kl. 14-17.

Solidaritetsbutikken sælger lækre produkter fra følgende steder og grupper:

Boykot Israel kampagnen ved SuperbrugsenBoykot Israel kampagnen går ind for en generel boykot af Israel - pga Israels apartheid og besættelse af Palæstina. Vi er inspireret af 1980'ernes boykotkampagne mod Sydafrikas apartheid.  Boykot Israel Kampagnen er en aktivistisk græsrodsgruppe, dannet i 2002 og tilsluttet den internationale Boykot Israel-bevægelse BDS (Boykot, De-investering og Sanktioner).

Man...


GABRIELAOn October 28, 1983, at the height of tha Filipino people's unrest over the dictatorship of Ferdinand Marcos, more than ten thousands women took to the streets to decry the regimes fascist rule and the assassination  of Senator Benigno.

This show of unity was strengthened further on March 10 to...


Free Gaza Danmark er et uafhængig dansk initiativ for at bryde blokaden af Gaza-striben. Med en dansk båddelegation vil vi sende et budskab til det internationale samfund og til Gaza-stribens indbyggere, om at vi ikke vil se stille til, mens 1,6 millioner mennesker kollektivt afstraffes. FN erklærede i september 2010...


Try Arm er startet og kollektivt ledet af arbejdere, der på ulovlig vis blev fyret fra Triumphs fabrik i Bangkok i juni 2009. De oprettede en protestlejr hvorfra de kæmpede mod Triumphs ulovlige fyring i månedsvis, og samtidig opstod idéen om brandet Try Arm. Efter at have arbejdet i mere...


I tretten år har Café Libertad ristet, malet og solgt zapatistisk kaffe fra de rebelske områder i Chiapas, Mexico. Internationalt Forum er distributør i Danmark, for at støtte Café Libertad er at støtte indiansk selvorganisering.

Cafe LibertadSolidaritetshandel er ikke en ensrettet gade, men derimod en udveklsing på lige vilkår – med...


//

Antiimperialistisk møderække:

Syndikalisterne og internationalismen

Oplæg ved Gabriel Kuhn

Tid: fredag den 12. april kl. 17-19

Sted: Solidaritetshuset, butikken, Griffenfeldsgade 41, 2200 Nørrebro

Program:

Oplæg på engelsk ved Gabriel Kuhn (svensk som bagsprog)

Spørgsmål og debat

Der kan købes...


//
Længe leve 8 marts kvindernes internationale kampdag!

Oplæg om kvinder og antiimperialist kamp i Filippinerne og i Palæstina. Oplæg ved den filippinske kvindebevægelse Gabriela og IFs Mellemøstgruppe. Der vises film om kvinders kamp i Iran.

Arrangør: Internationalt Forums Butiksgruppe

Solidaritetsbutikken ændrer åbningstider!

Fra i morgen d. 24. januar ændrer vi åbningstid i butikken. I kan fra nu af fange os mandag til fredag fra kl. 14 til 17, på Griffenfeldsgade 41, 2200!

----------------------------------------------------------------

The Solidarity Shop changes opening...


//

Præsentation af: The Global Perspective - Reflections on Imperialism and Resistance By Torkil Lauesen.

Translation by Gabriel Kuhn. Published May 2018 by Kersplebedeb, Montreal, Canada.

Bogen er en gennemskrevet og opdateret og udvidet udgave af den danske fra 2016. Herefter en...


//

Oplæg med efterfølgende diskussion

Begrebet ”Black Panther” er aktuelt, med en ny action/superhelte film. Men hvad var Black Panther egentlig? Hvad kan vi lærer af deres antiracistiske kamp? Hvordan kan vi vise solidaritet med de fanger fra Black Panther der...