Om Solidaritetsbutikken

Solidaritetsbutikken

I IF’s butik i København findes alle vore materialer - foldere, baggrundsmateriale, plakater mm. Du kan købe lækre t-shirts, bøger fra hele verden og solidaritetsvarer som kaffe fra zapatisterne i Mexico og olivenolie fra Palæstina. Du er altid velkommen til at komme forbi, få en kop kaffe, stille spørgsmål eller bladre i et tidsskrift. 

Find butikken på Griffenfeldsgade 41, 2200 København N.

Butikken har åbent alle hverdage kl. 13-17.

Solidaritetsbutikken sælger lækre produkter fra følgende steder og grupper:

Free Gaza Danmark er et uafhængig dansk initiativ for at bryde blokaden af Gaza-striben. Med en dansk båddelegation vil vi sende et budskab til det internationale samfund og til Gaza-stribens indbyggere, om at vi ikke vil se stille til, mens 1,6 millioner mennesker kollektivt afstraffes. FN erklærede i september 2010 blokaden for ulovlig grundet den nuværende humanitære katastrofe. Vi sejler sammen med en flåde af andre nationale bådinitiativer som del af den anden Frihedsflotille.

 

Læs mere

Try Arm er startet og kollektivt ledet af arbejdere, der på ulovlig vis blev fyret fra Triumphs fabrik i Bangkok i juni 2009. De oprettede en protestlejr hvorfra de kæmpede mod Triumphs ulovlige fyring i månedsvis, og samtidig opstod idéen om brandet Try Arm. Efter at have arbejdet i mere end 20 år under horrible forhold som syersker i sweatshop-industrien, valgte de at skabe deres eget kooperativ hvor alle ansatte har noget at skulle have sagt og får det samme i løn, ledelsen er kollektiv og arbejdsforholdene betydeligt bedre.

Alt undertøj er importeret direkte fra Try Arm kooperativet i Thailand...

Læs mere

I tretten år har Café Libertad ristet, malet og solgt zapatistisk kaffe fra de rebelske områder i Chiapas, Mexico. Internationalt Forum er distributør i Danmark, for at støtte Café Libertad er at støtte indiansk selvorganisering.

Cafe LibertadSolidaritetshandel er ikke en ensrettet gade, men derimod en udveklsing på lige vilkår – med alle tilhørende selvmodsigelser og udfordringer. Det er en mulighed for, nu og her, at ændre de politiske realiteter og for at støtte zapatistiske kooperativer. Det er her din støtte og solidaritet som politisk kaffedrikker er vigtig, for selvstændige fordelingskoncepter fungerer kun hvis man ser sig selv som en del af...

Læs mere

Oihu K er et baskisk feministisk besat hus og social center i Bilbao. T-shirt salget er med til at finansiere husets aktiviteter. 100 kr/stk i størrelse S, L og XL

læs mere

I december måned udvider vi åbningstiden, så du har ekstra god mulighed for at fylde spisekammerat med soli-olie og -kaffe inden juleferien, og så du kun behøver at gå ét sted hen, hvis du skal købe julegaver.

  • Lørdage i december...
læs mere

I Colombia organiserer småbønderne sig for at modstå presset fra store jordejere og selskaber, der med hæren og de paramilitæres hjælp, til stadighed har berøvet dem deres jord.

Med de såkaldte bondereservater eller Zonas de Reserva Campesina har småbønderne opnået...

læs mere

1 kg, hele bønner - 115 kr i Solidaritetsbutikken

Internationalt Forum importerer kaffen fra de autonome zapatistiske samfund i Chiapas, Mexico gennem Kooperativet Café Libertad. Læs mere om samarbejdet og hvad pengene går til her:

læs mere

40 kr. i Solidaritetsbutikken.

 

læs mere

40 kr. i Solidaritetsbutikken.

læs mere